Voor wie

Voor ieder kind dat wel wat ondersteuning kan gebruiken
 • Voor iedereen tussen de 4 en 18 jaar die om wat voor reden dan ook vastloopt en wel wat ondersteuning zou kunnen gebruiken.

  Het komt bij iedereen wel eens voor dat het een moment even niet zo lekker gaat. Meestal gaat dit weer over, de moeilijkheden kun je zelf weer oplossen met daarbij steun en hulp van ouders en vrienden. Soms lukt dit niet, je voelt je al langere tijd niet fijn en je hebt het gevoel dat je zelf even niet meer weet hoe je het op kan lossen. Misschien ben je onzeker, of word je gepest, of je bent bang om fouten te maken.

  Je kunt in je leven van alles tegen komen wat maakt dat je niet lekker in je vel zit.

  Het kan zijn dat je:

  – het moeilijk vindt om contact te maken met leeftijdsgenoten.
  – veel ruzie hebt thuis en dat maakt je verdrietig.
  – gepest wordt en niet weet hoe je hier mee om moet gaan.
  – bang bent om dingen fout te doen.
  – graag meer zelfvertrouwen wilt krijgen.
  – ouders gescheiden zijn en het soms lijkt alsof je tussen je ouders moet kiezen.
  – afscheid hebt moeten nemen van iemand die je heel dierbaar is.

  Dan kan het zijn dat je hier met iemand over zou willen praten. Iemand die je kan begeleiden, naar je luistert en helpt bij het vinden van jouw oplossing. Er zijn nog meer voorbeelden te noemen waarbij jij het fijn zou kunnen vinden begeleid of ondersteund te worden.

  Het kan ook zo zijn dat je wel merkt dat je ergens last van hebt, of dat je ouders dat merken. Je kunt alleen zelf nog niet zo goed vertellen wat er met je aan de hand is. Ook dan kan het fijn zijn als er iemand met je mee gaat kijken. Zodat je er samen achter kunt komen wat jouw moeilijkheid is en wat je eraan zou kunnen gaan doen.

   

 • Herkenbaar?

  Neem vrijblijvend contact op als je meer zou willen weten.
  • Onzeker?

   Je bent onzeker over jezelf, en bang of je het wel goed doet. Je durft niet goed jezelf te laten zien en wilt graag leren om op jezelf te kunnen vertrouwen.

  • Druk?

   Je bent erg druk en vindt het moeilijk om in rust je schoolwerk te maken? Je weet niet goed hoe je jezelf kunt ontspannen en je wilt graag leren om hier mee om te gaan.

  • Faalangst?

   Je bent bang om fouten te maken? Je klapt dicht bij het maken van toetsen of in contact met anderen ben je bang dat je het verkeerd doet. Je wilt leren om te vertrouwen op je eigen kunnen!

  • Verdrietig?

   Je bent verdrietig omdat je iemand mist. Omdat je je alleen voelt en niet goed weet hoe je met dit verdriet om kunt gaan. Je zoekt iemand die je hierbij kan ondersteunen en je wilt leren om met je verdriet om te gaan.